Flomlys vinterstid

Det er veldig fint å skyte i flomlys hele vinteren. Les mer

Vi har flomlys på alle baner og det er fint å skyte vinterstid. Lite folk er det vanligvis også. Hvis det blir kaldt på hendene så er det bare å komme inn å varme seg mellom seriene – det er også smart for konsentrasjonen.

Bergebu er et godt sted å være vinterstid.  Etter skyting ute kan man følge fakkelstien for å nyte et bedre måltid innendørs med sprakende varme i peisestua. Mange av våre kunder velger å legge “jaktlagsmiddager” hit til oss. Her kan man tilberede egenskutt vilt i riktige omgivelser, og det er hyggelig å dele årets fangst med jaktkamerater og de respektive som lar deg bruke så mye tid på fjellet eller i skogen. Hvis det er ønskelig kan vi ordne med kokker eller andre som kan gi dere foredrag om mat eller drikke. Hva med et bedre måltid med selvskutt rype mens dere har vinsmaking og foredrag med en dyktig importør eller kanskje også produsent.. Eller kokkekurs på eget vilt…?